Miten tehdä ilmaiset kotisivut?

Nykypäivänä kotisivut on välttämättömät jokaiselle yritykselle tai yksityishenkilölle, joka toivoo saavansa näkyvyyttä itselleen.

Hyvä uutinen on, että kotisivujen luominen on helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Tässä artikkelissa näytämme, miten voit tehdä ilmaisen verkkosivuston muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä.

Verkkosivuston avulla voit tavoittaa maailmanlaajuisen yleisön muutamalla napsautuksella. Voit käyttää verkkosivustoasi mainostaaksesi tuotteitasi tai palveluitasi, jakaaksesi intohimojasi tai yksinkertaisesti ollaksesi yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin. Mikä parasta, verkkosivuston luominen on helppoa, eikä sen tarvitse maksaa omaisuutta.

Verkossa on saatavilla useita ilmaisia verkkosivustojen rakentajia, kuten Wix.com ja Weebly.com. Näillä alustoilla voit luoda ammattimaisen näköisen verkkosivuston muutamassa minuutissa ilman aiempaa kokemusta tai suunnittelutaitoja.

1. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto WordPressin avulla

WordPress on sisällönhallintajärjestelmä (CMS), jonka avulla voit luoda verkkosivuston ilmaiseksi. Voit luoda WordPress-sivuston muutamassa minuutissa ilman aiempaa kokemusta tai teknistä osaamista.

WordPress-kotosivujen luomiseksi sinun on rekisteröidyttävä WordPress-tilille ja valittava verkkotunnus. Kun olet rekisteröitynyt tilille ja valinnut verkkotunnuksen, voit aloittaa sisällön luomisen verkkosivustollesi.

Voit lisätä verkkosivuillesi sivuja, viestejä ja kuvia sekä mukauttaa sivustosi ulkoasua ja asettelua. WordPress on monipuolinen alusta, jolla voit luoda yksinkertaisen verkkosivuston tai monimutkaisen, ammattimaisen verkkosivuston.

Jos haluat luoda ilmaisen verkkosivuston WordPressin avulla, noudata seuraavia ohjeita:

1. Siirry osoitteeseen WordPress.com ja luo tili.

2. Valitse verkkotunnus verkkosivustollesi.

3. Aloita sisällön luominen verkkosivustollesi.

4. Mukauta verkkosivustosi ulkoasua ja ulkoasua.

5. Julkaise verkkosivustosi ja aloita sisällön jakaminen maailmalle.

2. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto Weeblyn avulla?

Weebly on verkkosivuston rakentaja, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ilmaisen verkkosivuston ilman ohjelmointia. Weebly sopii yrityksille tai yksityishenkilöille, jotka haluavat luoda verkkosivuston ilman vaivaa. Seuraa näitä ohjeita luodaksesi ilmaisen verkkosivuston Weeblyn avulla:

1. Mene osoitteeseen weebly.com ja rekisteröidy ilmaiselle tilille.

2. Valitse malli verkkosivustollesi. Weebly tarjoaa erilaisia malleja erityyppisille verkkosivustoille.

3. Syötä verkkosivustosi tiedot. Näitä ovat verkkosivustosi nimi, URL-osoite ja verkkosivustosi sisältö.

4. Julkaise verkkosivustosi. Kun olet tyytyväinen verkkosivustoosi, napsauta ”Julkaise”-painiketta, jotta verkkosivustosi saadaan käyttöön.

3. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto Wixin avulla

Jos haluat tehdä ilmaisen kotisivun, Wix kotisivut on hyvä vaihtoehto. Wixin avulla voit luoda verkkosivuston muutamassa minuutissa ilman, että sinun tarvitsee opetella koodausta. Lisäksi Wixin käyttö on ilmaista – sinun ei tarvitse maksaa mitään verkkosivuston luomisesta.

Pääset alkuun menemällä osoitteeseen www.wix.com ja luomalla ilmaisen tilin. Kun olet kirjautunut sisään, voit valita mallin verkkosivustollesi. Wixillä on laaja valikoima malleja, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan.

Kun olet valinnut mallin, voit aloittaa verkkosivustosi mukauttamisen. Lisää omia valokuvia, tekstiä ja videoita, jotta verkkosivustostasi tulee ainutlaatuinen. Voit myös lisätä verkkosivustoosi ominaisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeita ja Google Maps -palvelun karttoja.

Kun olet tyytyväinen verkkosivustoosi, paina Julkaise-painiketta, ja verkkosivustosi otetaan käyttöön. Sen jälkeen voit jakaa verkkosivustosi maailman kanssa.

4. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto Jimidon avulla

Kuka tahansa voi luoda ilmaisen verkkosivuston käyttämällä Jimdoa. Et tarvitse mitään teknisiä taitoja tai kokemusta; voit vain rekisteröidä tilin ja aloittaa verkkosivuston rakentamisen.

Ilmaisen verkkosivuston luominen Jimidolla tapahtuu kolmessa vaiheessa:

1. Valitse malli: Jimdo tarjoaa erilaisia malleja, joista voit valita, joten voit löytää sellaisen, joka sopii verkkosivusi ulkoasuun.

2. Mukauta verkkosivustoasi: Kun olet valinnut mallin, voit mukauttaa verkkosivustoasi lisäämällä omaa sisältöäsi, valokuvia ja videoita.

3. Julkaise verkkosivustosi: Kun olet valmis, voit julkaista verkkosivustosi ja antaa sen maailman nähtäväksi.

5. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto Google Sites -sivuston avulla?

Google Sites on ilmainen ja helppo tapa luoda ja isännöidä verkkosivusto. Voit luoda verkkosivuston henkilökohtaiseen käyttöön tai yrityskäyttöön. Google Sitesin avulla voit luoda verkkosivuston yrityksellesi tai organisaatiollesi. Google Sitesin avulla voit myös luoda verkkosivuston henkilökohtaiseen käyttöön.

Verkkosivuston luominen Google Sites -sivustolla on nopeaa ja helppoa. Voit luoda verkkosivuston Google Sites -sivustolla millä tahansa verkkoselaimella. Sinun ei tarvitse ladata tai asentaa mitään ohjelmistoja.

Verkkosivuston luominen Google Sites -sivustolla:

1. Siirry osoitteeseen sites.google.com.

2. Napsauta Luo uusi sivusto.

3. Anna sivustollesi nimi ja napsauta Luo.

4. Valitse sivustosi malli.

5. Lisää sisältöä sivustoosi.

6. Klikkaa Publish (Julkaise) saadaksesi sivustosi käyttöön.

6. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto käyttämällä Strikinglyä?

On monia tapoja tehdä ilmainen verkkosivusto. Yksi suosittu tapa on käyttää Strikinglyä. Strikingly on verkkosivuston rakentaja, jonka avulla on helppo luoda ammattimaisen näköinen verkkosivusto muutamassa minuutissa.

Seuraavassa on ohjeita ilmaisen verkkosivuston tekemiseen Strikinglyä käyttäen:

1. Mene osoitteeseen Strikingly.com ja luo tili.

2. Valitse malli verkkosivustollesi.

3. Kirjoita verkkosivustosi sisältö.

4. Julkaise verkkosivustosi.

5. Se on siinä! Verkkosivustosi on nyt toiminnassa.

Strikingly on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat tehdä ilmaisen verkkosivuston ilman koodaus- tai suunnittelukokemusta. Alusta on erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen avulla on helppo luoda kaunis verkkosivusto muutamassa minuutissa.

7. Kuinka tehdä ilmainen verkkosivusto HubSpotin avulla?

Jos haluat tehdä ilmaisen verkkosivuston, yksi parhaista vaihtoehdoista on HubSpot. HubSpot on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa ilmaisen suunnitelman sekä maksullisia suunnitelmia. Ilmaisella suunnitelmalla voit luoda verkkosivuston, jossa on enintään 3 sivua. Ilmainen suunnitelma sisältää myös ilmaisen verkkotunnuksen ja ilmaisen isännöinnin. Voit käyttää omaa verkkotunnusta ilmaisella suunnitelmalla tai HubSpot.com-sivuston alitunnusta. Ilmaispaketti sisältää myös perusominaisuuksia, kuten yhteydenottolomakkeen, Google Maps -integraation ja sosiaalisen median integraation. Jos kaipaat enemmän ominaisuuksia, voit päivittää maksulliseen suunnitelmaan. Maksulliset suunnitelmat alkavat 5 dollarista kuukaudessa, ja ne sisältävät ominaisuuksia, kuten rajattomasti sivuja, mukautettuja verkkotunnuksia, lisäominaisuuksia ja paljon muuta.

Usein kysytyt kysymykset

Miten luoda oma verkkosivu?

Verkkosivujen luominen on nykyään yksinkertaista ja vaivatonta. Julkaisujärjestelmien kuten WordPressin avulla nettisivujen luominen onnistuu helposti, vaikka ei tarvitsisi osata ohjelmointia. Webhotellit tarjoavat usein asennusohjelman, jonka avulla WordPressin asennus webhotelliin käy helposti.

Miten tehdä omat kotisivut ilmaiseksi?

Jos haluat luoda omat kotisivut ilmaiseksi, sinulla on useita hyviä vaihtoehtoja. Yksi suosituimmista on WordPress, joka on alunperin tarkoitettu blogien julkaisemiseen. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa runsaasti lisäominaisuuksia, joiden avulla voit luoda laadukkaat kotisivut. Toinen suosittu vaihtoehto on Webnode, joka on myös helppokäyttöinen ja tarjoaa laajan valikoiman lisäominaisuuksia. Wix ja Weebly ovat myös hyviä vaihtoehtoja, ja Squarespace tarjoaa loistavan valikoiman laatuominaisuuksia.

Mikä on yksi tärkeimmistä asioista verkkosivustoa suunniteltaessa?

Yksi tärkeimmistä asioista verkkosivustoa suunniteltaessa on sen ulkoasu. Ulkoasu vaikuttaa sivuston käyttäjäkokemukseen ja sen on oltava selkeä ja helppokäyttöinen. Huonosti suunnitellut verkkosivut voivat vähentää käyttäjien vierailuaikaa sivuilla ja estää tulevaisuuden yhteydenottoja.

Paljonko maksaa kotisivujen teko?

Nettisivujen hinta voi olla melkeinpä mitä tahansa. Kun kysyt tarjousta pienen yrityksen nettisivuista, voit saada hinta-arvioksi erilaisia summia 50 ja 10 000 euron väliltä. Itse voi tehdä ilmaiseksi, ja mainostoimiston mukaan alle kymppitonnin nettisivuilla ei tee mitään.

Kannattaako kotisivut tehdä itse?

Kotisivujen tekeminen itse voi säästää selvää rahaa, mutta toisaalta se vaatii huomattavasti enemmän aikaa. Yksinkertaiset nettisivut voi yleensä toteuttaa järkevästi myös itse, tosin se vaatii usein enemmän aikaa ja osaamista tai vähintäänkin halua opetella.

Miten tehdä kotisivut WordPressillä?

WordPress on ilmainen, avoimen lähdekoodin bloggaus- ja sivustojen hallintapalvelu. Sen avulla voi helposti luoda sekä yksinkertaisia että monimutkaisempia sivustoja ja bloggaajat voivat hyödyntää palvelua ilmaiseksi. WordPressin avulla on helppo luoda myös maksullisia sivustoja, joilla voi ansaita rahaa. WordPressin avulla on myös mahdollista luoda ilmaisia kotisivuja, mutta sinulla täytyy olla oma verkkotunnus (domain) ja webhotelli, jonne asennat WordPressin sekä toivomasi WP teeman (ilmainen tai premium). Kustannukset syntyvät näistä: webhotelli + verkkotunnus + teema (premium tai ilmainen) + lisäosat (ilmaiset tai maksulliset).

Onko WordPress ilmainen?

WordPress-ohjelmisto on täysin ilmainen ja kuka tahansa voi ladata sen WordPress.org-sivuilta. Kotisivujen rakentamista varten tarvitaan kuitenkin kotisivutila ja oma domain eli verkko-osoite. WordPress.com-palvelun avulla on mahdollista perustaa ilmainen blogi tai pieni verkkosivusto, mutta tällöin ei ole mahdollista asentaa kaikkia WordPressin tarjoamia lisäosia ja mukautuksia.

Mikä on kotisivu?

Kotisivu on verkkosivun aloitussivu, jolle verkkoselain siirtyy käynnistyksen yhteydessä tai selaimen koti-painiketta napsauttaessa. Kotisivulla voi olla myös etusivu tai pääsivu -sivuja, joilta verkkosivuston selaaminen on tarkoitettu aloitettavaksi. Kotisivut voivat olla myös useiden sivujen verkkosivusto, joka sisältää tietoa yrityksestä, yhteystietoja ja usein kysyttyjä kysymyksiä.

Miten suunnitella nettisivut?

Nettisivujen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon käyttäjät, hakukoneet ja brändi. Pohdi ensin, mitkä ovat tavoitteesi nettisivujen kanssa. Haluatko esimerkiksi lisää myyntiä, asiakkaita tai liidit? Mitä haluat käyttäjien tekevän nettisivuillasi? Sekä käyttäjät että hakukoneet arvostavat hyvää sisältöä. Sisällön on oltava helppolukuista, hyvin jäsenneltyä ja kiinnostavaa. Nettisivujen on myös oltava selkeät ja helppo navigoida. Muista myös brändisi. Nettisivujen on heijastettava brändiäsi ja sen arvoja.

Miten tehdä hyvät nettisivut?

Hyvät nettisivut vaikuttavat kaikilta osin laadukkailta ja huolella suunnitelluilta. Ne mukailevat yrityksen brändiä ja ovat selkeästi ja helppokäyttöisesti navigointi. Sivuston on oltava myös mobiili optimoitu ja nopeasti toimiva. Luotettavuus ja uskottavuus ovat myös tärkeitä tekijöitä hyvien nettisivujen luomisessa.

Yhteystiedot

Firdonkatu 2
00510, Helsinki

+358 4047454841
aspa@kyvyt.com

Somessa

Sähköpostilista

Tilaa uutiskirjeemme