Wix Kotisivut – kokemuksia & Tietoa yrittäjälle

wix kotisivut

Teknologian kehittyessä yhä useampi pienyrittäjä päätyy tietokoneohjelmien avulla luotujen kotisivujen tekemiseen, jotta lopputolos olisi mahdollisimman edullisesti toimiva ja näyttävä verkkosivusto. Wix on yksi nykyaikaisista web-sivustojen rakentamisen ratkaisuista, jota suositellaan erityisesti kun kysymyksessä on esimerkiksi ilmaiset pienyrittäjän kotisivut.

Tässä artikkelissa perehdymme tarkemmin Wix kotisivuihin ja jaamme kokemuksia palvelusta

Wix kotisivut pähkinänkuoressa

Wix on verkkosivustojen rakentamispalvelu, joka tarjoaa helppokäyttöisen työkalun verkkosivujen luomiseen. Se tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja sivuston ulkoasun ja toiminnallisuuksien määrittelyyn. Palvelu on saatavilla useilla eri kielillä ja sen käyttäminen on helppo aloittaa, vaikka käyttäjä ei olisikaan aikaisemmin rakentanut kotisivuje

Wixin avulla voit hallita sivustosi suunnittelua, sisältöä ja markkinointia. Wix antaa sinulle myös mahdollisuuden integroida palveluihin kuten Google Analytics ja MailChimp.

Wixin avulla voit luoda verkkosivuston millä tahansa laitteella, sillä se on saatavana kaikissa laitteissa. Voit luoda verkkosivuston tietokoneellasi, tabletilla tai luurilla. Wixin avulla voit luoda verkkosivuston, joka on optimoitu mobiililaitteille, jotta se näyttää hyvältä ja toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla.

Wix kotisivut hinnasto

Wix tarjoaa useita eri maksullisia jäsenyyksiä, jotka tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia sivuston luomiseksi, ylläpitämiseksi ja markkinoimiseksi. Wixin perusjäsenyys on ilmainen ja se tarjoaa aloittelijoille mahdollisuuden tutustua palveluun ennen kuin he päättävät siirtyä maksullisen jäsenyyden piiriin.

Ilmaisella jäsenyydellä on tietyt rajoitukset, mutta se on silti erittäin hyödyllinen työkalu aloittelijoiden tutustumiseen verkkosivustojen rakentamiseen. Wixin maksullisissa jäsenyydissä on monia etuja, kuten uudelleensuunnittelu, ilmainen alennuskoodi, verkkosivuston osoite ja hakukoneoptimointi.

Wixin hinta on melko edullinen ja se alkaa noin 5 dollarista kuukaudessa. Kun otetaan huomioon, että Wix tarjoaa sinulle laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua luomaan ja hallitsemaan verkkosivustoasi, se on melko edullinen vaihtoehto verkkosivustojen luomiseen.

Wix vs WordPress kotisivut

Kun puhutaan yksinkertaisita web-sivustojen rakentamispalveluista, Wix on todennäköisesti ensimmäinen vaihtoehto, joka tulee mieleen. Mutta on olemassa myös muita vaihtoehtoja, kuten WordPress kotisivut. WordPress on kirjoitettu PHP-kielessä ja se on suosituin verkkosivustojen rakennuspalvelu.

WordPress tarjoaa runsaasti ominaisuuksia verkkosivustojen luomiseen, mutta se vaatii hieman enemmän taustatietoa teknisestä puolesta. Wixin käyttöliittymä on paljon intuitiivisempi, ja se tarjoaa helpon työkalun, jolla voit luoda verkkosivuston vähemmällä vaivalla. Toisaalta, WordPress tarjoaa paljon enemmän muokattavuutta, joten se sopii paremmin teknisemmille käyttäjille.

10 syytä miksi valita Wix

1. Helppo oppia: Wix on helppo oppia ja sitä voidaan käyttää aloittelijoille ilman paljon teknistä tietämystä. Wixin intuitiivinen käyttöliittymä antaa käyttäjille mahdollisuuden luoda sivusto nopeasti ja helposti.

2. Ilmainen jäsenyys: Wix tarjoaa ilmaisen jäsenyyden, joka on erinomainen tapa tutustua palveluun ennen maksullisen jäsenyyden hankkimista.

3. Laaja valikoima suunnitteluvaihtoehtoja: Wix tarjoaa laajan valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda juuri sellaisen verkkosivuston, joka vastaa tarpeitasi.

4. Hakukoneoptimointi: Wix tarjoaa hakukoneoptimointityökaluja, joiden avulla voit parantaa sivustosi näkyvyyttä Googlessa. Tämä voi auttaa sinua saamaan enemmän liikennettä sivustoosi.

5. Verkkokauppa: Wix tarjoaa verkkokaupan ominaisuuden, jonka avulla voit aloittaa verkkokaupan. Voit myös integroida maksuprosessorin sivustoosi, jotta voit helposti vastaanottaa maksuja.

6. Suunnittelija: Wixin suunnittelija on helppo käyttää ja se antaa sinun helposti luoda uniikin ja näyttävän sivuston.

7. Tuki: Wix tarjoaa 24/7 asiakastukea, joka voi auttaa sinua selviytymään teknisistä ongelmista.

8. Monipuoliset kuvagalleriat: Wix tarjoaa monipuolisen valikoiman kuvagallerioita, joiden avulla voit luoda visuaalisesti houkuttelevan sivuston.

9. Videoiden lisääminen: Wixin avulla voit lisätä videoita sivustoosi ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa.

10. Verkkosivuston analytiikka: Wix tarjoaa analytiikkatyökaluja, joilla voit seurata sivustosi kävijöitä ja tarkastella sivustosi käyttötilastoja.

3 suurinta Wix kotisiujen heikkoutta

1. Rajoitettu ominaisuusvalikoima: Vaikka Wix tarjoaa monia ominaisuuksia sivustojen luomiseen, sen ominaisuusvalikoima on melko rajallinen verrattuna muihin verkkosivustojen rakentamispalveluihin.

2. Ei alustavaa verkkosivuston suunnittelua: Wix ei tarjoa alustavaa verkkosivuston suunnittelua, eli joudut aloittamaan sivuston suunnittelun alusta.

3. Vähemmän muokattavuutta: Wixin käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo käyttää, mutta se on vähemmän muokattavissa kuin muut verkkosivustojen rakentamispalvelut.

Kotisivujen teko Wixillä

Wixin avulla voit helposti luoda verkkosivuston, joka vastaa tarpeitasi. Ensin on valittava jokin suunnittelumalli sivustollesi. Wix tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, joten voit helposti löytää suunnittelun, joka vastaa tarpeitasi.

Kun olet valinnut suunnittelumallin, voit alkaa muokata sivustoasi. Wix tarjoaa yksinkertaisen työkalun, jolla voit muokata sivuston ulkoasua ja toiminnallisuuksia. Voit muokata otsikkoelementtejä, lisätä kuvia, lisätä videoita, lisätä karttoja ja paljon muuta. Voit myös lisätä verkkosivustoon liitännäisiä, joiden avulla voit lisätä lisäominaisuuksia sivustoosi.

Kun olet luonut sivuston ja lisännyt siihen sisältöä, voit alkaa markkinoida sivustoasi. Wix tarjoaa markkinointityökaluja, joiden avulla voit lisätä sivustosi suosion ja houkutella enemmän kävijöitä sivustollesi.

Tekoälyllä toimiva suunnittelija (Wix ADI)

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) on helppo käyttää työkalu, jonka avulla voit automatisoida sivustosi suunnittelun. Voit valita haluamasi suunnittelun ja Wix ADI alkaa luoda sivustosi. Sen jälkeen voit alkaa muokata sivustoasi ja lisätä siihen sisältöä.

Wix ADI tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda juuri sellaisen sivuston, joka vastaa tarpeitasi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä sivustosta yhden sivun verkkosivuston, jonka avulla voit helposti luoda näyttävän verkkosivuston vähemmällä vaivalla.

Valmiiden sivupohjien hyödyntäminen

Wix tarjoaa paljon valmiita sivupohjia, joiden avulla voit helposti luoda näyttävän sivuston vähemmällä vaivalla. Nämä sivupohjat ovat valmiita ja niistä on jo luotu sivuston pohja. Voit helposti lisätä sivupohjan sisältöä ja muokata sitä tarpeidesi mukaan. Näiden sivupohjien avulla voit helposti luoda sivuston, joka vastaa tarpeitasi.

Wix kotisivujen hakukoneoptimointi

Wix tarjoaa ilmaiset työkalut, joilla sivuston hakukoneoptimointi on helppoa. Wixin avulla voit helposti lisätä sivustosi meta-tiedot, lisätä sivustosi otsikkoelementtejä ja luoda URL-osoitteita sivustollesi. Näiden työkalujen avulla voit parantaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja auttaa sinua löytämään uusia asiakkaita.

Wixin avulla voit myös helposti lisätä sivustollesi linkkejä muille web-sivustoille ja luoda blogiartikkeleita, jotka sisältävät avainsanoja ja joihin liittyy takaisin linkki sivustoosi. Nämä toimenpiteet auttavat parantamaan sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja tuomaan enemmän kävijöitä sivustollesi. Wix tarjoaa myös useita muita työkaluja, joilla voit parantaa sivustosi hakukoneoptimointia.

Kenelle Wix kotisivut sopivat ja ovatko ne hintansa arvoiset?

Wix on hyvä vaihtoehto aloitteleville verkkosivuston omistajille, mutta se sopii myös edistyneemmille verkkosivuston omistajille, jotka haluavat olla itseohjautuvia verkkosivustojen tekemisessä. Wix tarjoaa monia työkaluja, joiden avulla voit helposti rakentaa toimivan ja näyttävän verkkosivuston. Palvelun hinta on kohtuullinen, ja saat paljon arvoa tuotteellesi.

Wix tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja erilaisiin verkkosivustotarpeisiin. Se tarjoaa helppokäyttöisen editorin, jonka avulla voit helposti rakentaa verkkosivuston. Palvelussa on myös paljon erilaisia vapaasti käytettäviä malleja, jotka sopivat erilaisiin verkkosivujen tyyleihin ja budjetteihin. Verkkosivuston omistajana voit käyttää Wixiä luodaksesi toimivan ja näyttävän verkkosivuston, jonka avulla voit markkinoida ja myydä tuotteitasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Wix on hyvä vaihtoehto aloitteleville ja edistyneemmille verkkosivuston omistajille. Palvelu tarjoaa helppokäyttöisen editorin, laajan valinnan tyylejä ja vapaasti käytettäviä malleja. Palvelun hinta on kohtu

Yhteystiedot

Firdonkatu 2
00510, Helsinki

+358 4047454841
aspa@kyvyt.com

Somessa

Sähköpostilista

Tilaa uutiskirjeemme