Edulliset kotisivut | Mistä halvat kotisivut pienelle yritykselle?

Edulliset kotisivut

Moni pienyrittäjä pohtii, että mistä saisi tyylikkäät, ammattimaisesti suunnitellut kotisivut kohtuulliseen hintaan. Monissa tapauksissa yrittäjän ostamat edulliset kotisivut ovat jopa niin huonot, ettei niitä kehtaa edes julkaista.

Edulliset kotisivut saattaa olla haastava löytää, ja yrittäjän luotto edullisiin ratkaisuihin olla vaakalaudalla, jos taustalla on jo runsaasti huonoja kokemuksia erilaisista edullisesti toteutetuista kotisivuista tai palveluista.

Päätimme koota pienen infopaketin, jonka avulla osaat ostaa laadukkaat, mutta edulliset kotisivut juuri tarpeisiisi.

Jos sinulla on etsinnässä edulliset kotisivut yritykselle, harrastukselle tai yhdistykselle, jatka lukemista!

Kenelle edulliset kotisivut soveltuvat?

Kotisivut ovat nykypäivänä kustannustehokas ja erittäin tärkeä markkinointikanava jokaisella yrittäjälle. 

Jokaisella pienyrittäjällä ei kuitenkaan ole käyttää tuhansia euroja kalliisiin kotisivuihin, saati aikaa alkaa itse opettelemaan kotisivujen rakentamista.

Kenelle edulliset kotisivut sitten sopivat? Edulliset kotisivut ovat hyvä ratkaisu silloin, kun olet vasta kokeilemassa liiketoimintaa verkossa tai silloin kun kysymyksessä on pienyrittäjän kotisivut, joiden tarkoitus on esimerkiksi esittää ravintolan ruokalista tai parturin aukioloajat.

Mikäli kotisivujen on tarkoitus palvella useita asiakkaita päivittäin ta vuosittainen liikevaihto liikkuu vähintään kymmenissä tuhansissa euroissa, kannattaa miettiä, saisiko kalliimmilla kotisivuilla hankittua yritykselle enemmän kauppaa.

Kannattaako edulliset kotisivut ostaa mainostoimistolta vai tehdä itse?

Jos ostat edulliset kotisivut mainostoimistolta, kannattaa varautua siihen, että mainostoimisto ei todennäköisesti tule juuri käyttämään työaikaa kotisivujesi rakentamiseen.

Kotisivujen hinta mainostoimistolta ostaessa saattaa olla halvimmillaan pari sataa euroa, nämä ovat usein kuitenkin vain valmiita paketteja, johon lisätään asiakkaan toimittamat tekstit ja logo.

Jos mainostoimistot rakentavat kotisivuja tuntityönä, tuntihinnaksi voidaan arvioida noin 100€/tunti. Muutaman satasen sivustolle saat parhaimmillaan vain pari tuntia työaikaa.

Parasta vastinetta saat rahalle, kun katsot esimerkiksi youtubesta WordPressin opetusvideoita ja opiskelet niiden avulla miten WordPress kotisivut voidaan tehdä itse.

Edullisten kotisivujen tekeminen itse ei ole rakettitiedettä, voit käyttää rahaa esimerkiksi valmiiseen WordPress teemaan ja sivunrakentimeen, joiden avulla kuka tahansa pystyy tekemään kotisivut käden käänteessä.

Opiskelija voi tehdä edulliset kotisivut hetkessä

Hinta/laatu suhteeltaan paras kotisivujen tekijä on todennäköisesti iltapuhtena kotisivujen tekemistä opiskeleva opiskelelija tai juuri aloittanut yrittäjä.

Näissä tapauksissa kotisivuja voidaan tehdä edullisesti, jotta työnäytteitä saadaan portfolioon ja tätä kautta tulevaisuudessa hankittua enemmän asiakkaita.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että näissä tapauksissa tekijä on opiskelija tai vasta-alkaja, jolloin ei kannata odottaa lopputuloksesta liikoja tai olla liian ankara kotisivujen tekijää kohtaan.

Yhteystiedot

Firdonkatu 2
00510, Helsinki

+358 4047454841
aspa@kyvyt.com

Somessa

Sähköpostilista

Tilaa uutiskirjeemme